18 Nisan 2015 Cumartesi

KARE KIRMALI ÇİKOLATALIK



KARE KIRMALI ÇİKOLATALIK


Usta ellerde şekil verilerek 925 ayar gümüş ve %100 el işçiliğiyle üretilen kare kırmalı çikolatalığımız şık tasarımı ve zarif görüntüsüyle evlerinizin sehpalarını süslemenizde sizlere yardımcı olacağı gibi ayrıca pastalık, kurabiyelik ve ekmeklik olarakta rahatlıkla kullanabileceğiniz bir servis eşyası görevinide üstlenmektedir. Aksesuarımızı nişan ve düğün çikolatalığı olarakta düşünebilirsiniz.


SATIN ALMAK İÇİN:
https://sultaniumshop.com/kare-kirmali-cikolatalik

16 Nisan 2015 Perşembe

KAKMALI KARE ÇİKOLATALIK



KAKMALI KARE ÇİKOLATALIK


Usta ellerde şekil verilerek 925 ayar gümüş ve %100 el işçiliğiyle üretilen kakmalı kare çikolatalığımız şık tasarımı ve zarif görüntüsüyle evlerinizin sehpalarını süslemenizde sizlere yardımcı olacağı gibi ayrıca pastalık, kurabiyelik ve ekmeklik olarakta rahatlıkla kullanabileceğiniz bir servis eşyası görevinide üstlenmektedir. Aksesuarımızı nişan ve düğün çikolatalığı olarakta düşünebilirsiniz.


SATIN ALMAK İÇİN:
https://sultaniumshop.com/kakmali-kare-cikolatalik

15 Nisan 2015 Çarşamba

YAPRAK AYAKLI DİLİMLİ KARE ÇİKOLATALIK



YAPRAK AYAKLI DİLİMLİ KARE ÇİKOLATALIK


Usta ellerde şekil verilerek 925 ayar gümüş olarak üretilen aksesuarımız şık tasarımı ve zarif görüntüsüyle evlerinizin sehpalarını süslemenizde sizlere yardımcı olacağı gibi çikolatalık olarakta rahatlıkla kullanılabilecek bir servis eşyası görevinide üstlenmektedir. Ayrıca bu aksesuarımızı nişan ve düğün çikolatalığı olarakta düşünebilirsiniz.


SATIN ALMAK İÇİN:

13 Nisan 2015 Pazartesi

ÜÇ AYAKLI SELE ÇİKOLATALIK



ÜÇ AYAKLI SELE ÇİKOLATALIK


Usta ellerde şekil verilerek 925 ayar gümüş olarak üretilen aksesuarımız şık tasarımı ve zarif görüntüsüyle evlerinizin sehpalarını süslemenizde sizlere yardımcı olacağı gibi çikolatalık olarakta rahatlıkla kullanılabilecek bir servis eşyası görevinide üstlenmektedir.


SATIN ALMAK İÇİN: